Satisfăcut sau rambursat

Dacă nu ați fost pe deplin satisfăcut de articolele comandate, aveți posibilitatea de a le schimba sau de a obține o rambursare, în termen de 30 de zile de la achiziție (data facturii)

Schimburile și rambursările vor fi luate în considerare pentru articolele care nu sunt purtate și sunt returnate în ambalajul original.

În consecință, orice articol folosit, purtat, spălat, rupt, pătat, fără etichete comerciale, fără protecție igienică internă pentru costume de baie nu va putea fi nici returnat, nici schimbat. Din motive de igienă, lenjeria intimă nu va fi returnată sau schimbată, cu excepția cazului de neconformitate sau al unui viciu ascuns, în conformitate cu articolul 13 din prezentele Condiții Generale de Vânzare.


Pentru aceasta, vă oferim două posibilități.

›Într-unul dintre magazinele noastre:
Puteți returna produsul/produsele comandat/e într-unul dintre magazinele noastre OKAIDI (lista disponibilă pe www.okaidi.ro). Pentru aceasta, prezentați factura electronică (disponibilă în urmărirea comenzilor dumneavoastră pe site-ul nostru). Contravaloarea produsui/produselor va fi rambursată direct in contul din care ați făcut plata. Nu se va restitui contravaloarea produsulu/produselor cash, in magazin.


>Prin curier:
Puteți returna produsul/produsele comandat/e în termen de 30 de zile de la data primirii, expediindu-le prin curier. Pentru aceasta:
1/ Accesați "Contul meu", "Comenzile mele", "Doresc să efectuez o returnare"
2/ Descărcați bonul de returnare și introduceți-l în colet, împreună cu articolele în ambalajul lor original, nespălate, nepurtate.
3/ Trimiteți coletul prin curier (dumneavoastră suportați cheltuielile de expediere) la următoarea adresă:

Okaidi Orhideea
Centrul Comercial Orhideea
Spl. Independentei, nr. 210-210B, Sector 6,
Bucuresti, 060026

4/ La primirea articolelor, vom efectua rambursarea direct în contul dumneavoastră bancar.